Sunday, 17 April 2011

about us ( myra , kyna )

ape yg kamu sume nk tawu ttg kami berdua ( myra n kyna ) .. kyna is my kl0n c0usin , 
dye laa kwn , die laa , kaka , die laa sgla nye cz cume dye saja kawan yg pling myra rpt kat rumah ni .
umah kami belakang belakang ja , bile bile mase saja leyh kua masuk , haha , best an die , sgt kelaka , muke nye yg bulat + pp yg tembum mmbuat kan ramai 0wg gile kan die . hahaha . temasuk laa saya . huhu . 
mcm mcm ragam kami bile kami berdua ku0 , ketawe bagai nk rak , 0wg ?? haha , peduli ape , itu kami , s0o hak kami laa nk wtpe p0n wlwp0n depan 0wg ramai , bhaha . kaki bejalan kami laa 0wg  nye + kaki click click . haha . pantang k0wt , ade p0rt cantek sikit click , pantang cantek n kiut miut click , pantang same click , alaa , sng cite sume nye laa , lau ade pluang jerk grnti click nye laa . haha .
erm sal ape ag ekh bile ngn Nenek ny , st0ry sal life kite0wg , haa , kat die laa myra share share , die p0n same , sal ape k0wg nk , belaja , pakwe , kawen , mak ayah , kawan , sume laa , mesti cite , WAJIB k0wt , haha , bese laa die pndai simpan rahsia saya . sayang laa kat SAKINAH .. 
 
ini laa kami bile bersame , tak penah lekang .
lihat laa gelagat kami keyh.. :))
 
kyna , ayah , myra

 ragam kami :)

 sweet kan kami :)
kami mmg x serupa tp kami same :) 
 
hahaha . t0o laa kami , kami sayang same same . myra syg kyna , kyna syg myra .
sape sayang kami , hahaha . rahsia laa kan kan :))
selami laa jiwe kami lau nk knl rpt sape kami sbnr nya . keyh 
daa daa 
:)) 

No comments:

Post a Comment