Tuesday, 29 March 2011

MENUNGGU KEPULANGAN YG TERSAYANG MUHAMMAD YUSUF BIN AHMAD MUNIRAN

hehe , gilew heppy weii , awini 300311 awi rabu . s0k khamis . 310311 . 
die bet0lak dr Kelantan pd es0k malam . n menunggu nye sampai stesen bas Klang pd Jam 6 .
sampai Kuala Selangor bile lak , aishh , lame ny , pat laa balek b 0ii . 
sgt sgt merindui kamu ny , aishh , 
t b balek ayg nk pel0k b kepeng kuat kuat , pt0o ayg nanes then b lapkan air mate ayg , 
wahh , sweet gt0o , hehe ..
ayg tggu b balek ta0 , pat balek ta0 yunk .
ily , imy lahh kat kamu 
:))



merindui wajah kamu syg :))
as - Salam n gudmunink :))

haha .. 
nk cite ape ekh , idea idea , dtg lah kpd ku yg sewel ny . haha .
0hh , lupe , awini bpe hb ekh ? jp jp nk tg0k , ermm , 300311 .
cute kan trikh nye , leyh wt trikh wedding next year ny , haha ( sewel ) ,
juz nk agta0 awini tugas yg mmbert kan diri ku ialah , buah kueh ngn my m0m sebanyak 200o biji kueh , fr0zen nye pasal laa ny , lau tak awiny leyh lilek lilek lam bilek smbel bunyi krookkhh krookkhh .. sleep laa . hahaha . pent w0o wt kueh byk byk ny , pth inggang gue ny hah , ayy00ii ,
huh !
tape tape jnji saia dpt k0misyen fr0m my m0m , haha ( pdn muke ibu ) werkk . hehe .
ohh ibu , cept lahh sedia kn bhn bhn nya , tak sab0 sab0 nk men tepun n keledek ny , huhu .
sape nk j0in j0in men tep0ng , sila hubungi saia d 999 . 
haha .
j0m mulekan kerja menguli tepung . 
dadada ~
:))

Friday, 25 March 2011

.. lebiu Muhammad Yusuf ..

c0me , saia st0ry ttg si dia yg berjaya menambat hati saia . wahh . haha .
name dak kepeng ny Muhammad Yusuf bin Ahmad Muniran (jawa kan) . hehe . stay kt kg. sg. Leman at Sekinchan (saia kt tg.karang jerk) .. hehe . 
lau nk tawu dye ny kpeng ta0 , saia laa ckp , 0wg len yg teng0k tta0 laa kan , haa , sellu jht kat dye , p dye 0k jerk , cz sudah knl karenah saia yg pelik bin ajaib ny . haha . syg die w0o , tmbah lak die stdy kt Kelantan , wahh , mmg teramat amat lah rindu nye . huhu . 
cmne knl ekh ? ahah . cre nye melalui Myspace . lawak kan , time t0o femes ngn myspace , fb ke ape ke tak layan cz tak rety , pdhal mnde t0o dah femes dlu dah . hahaha . then knl laa lam myspace , tta0 lak dye ny 1 skull ngn saia . haha , (kpel lagi ngn dak sk0la) :P
mcg punye mcg then kpel , smpai laa skg , mcm mcm yg saia tawu ttg die , mcm t0o jgk die. yg best nye fmly saia dah knl die , siap syg kat die lagi ta0 . tmbh lak ibu saia , sllu sgt mcg us0p , bile saia tnye ibu t ibu jwb " eh , mane ade " .. haha lawak kan . huhu . 
pdhal da ta0 da ibu mcg ape ngn us0p . haha . die , pendiam tp tegas , sgt sgt peduli ttg life saia , stdy saia , kesihatan saia dan mcm mcm laah , (dah ade ciri ciri suami kan) :P . haha .
n mcm mcm ag yg saia ngn die kngsi bile kami bertemu 0w tak . syg kan die sgt sgt , die jgk dah ubh saia t0k jd yg lebih baek . alhmdulillah :))
apep0n b ,ayg syg kan b ta0 , lebiu b ketat ketat 

c die ketike click click :))

mcm mcm kan ragam die ketike click click ..
hehe :))

cerita kali ini ...

1216 am , waktu pagi yg bertarikh 260311 adlh wktu yg amt amt b0san , jd saia p0n mule kan karangn bm saia yg merapek ny yerk . haha . nk cite ape yerk ?? idea pliss .. haha .
ok lah , saia nk cite sal hubby saia MUHAMMAD YUSUF dan pasangan gay nye ialah NEO BLACK a.k.a AMIN . mesti k0wg pelik kan asl saia pggel d0wg psngan gay ..
haha . kerana mereka mmg gay terbesar kt UITM MACHANG !! haha .
(guwa0 syg ku)
haha . tade laa , jgn pecaye ta0 , act d0wg ny kawan karib di uitm , rapat laa jgk , sjk knl amin ny , hubby saia suke share share cite ngn c amin ny .
jd amin ny ta0 laa sal saia n ape ape yg berkaitan ngn yusuf . haha .
pling best ialah , bile time kite0wg tep0n tep0n ,s0we amin mesti ade ,WAJIB ! haha . 
tht y d0wg gay . mne mne pegi mesti besame laa , kecuali lau ade hal sndiri . myb laa . men ckp je ny p0n . haha . ape ape p0n , t0o amin , tl0ng jge hubby aq lekl0k , ok :))

ketike mereka bersame :)

hah . ny laa ragam d0wg lau besame , nmpak ta betape gay nye d0wg ny . hahaha .
apep0n saia ttp syg kamu laa , terutama skli MUHAMMAD YUSUF !
lebiu bie !!!

Cerite ttg ket0t Cerite ttg ket0t :))



As-salam semua J 

cmne saya nk mulekan yerk , saia ny budk baru lam blog , s0 sape sape yg tg0k bl0g saia ny , bantu bantu laa saia t0k update bl0g saia ny t0k jd lebih menarik lagi .
Huhu , k n0w saia st0ry ttg saia lak ,
S0wg anak gadis yg berusia 19 thun skg ny yg bernama NUR AZMIRA BINTI AZHAR yg di lahirakan di Hospital Besar Sri Aman Kuching , Sarawak , ank tunggl pd ibu ayah saia iaitu pada makcik mashitah n pakcik azhar , se0wg yg  periang , kuat ciwek , kuat ng0mel ,n kuat kuat ! haha ! manje ? t0o yg 0wes 0wg 0wg sekeliling say kt say , terutama 0wg yg  kate saia manje , saya sayang , ade kew dy kate saia cm dak techik ? haha . bese laa ank tunggal l0rh yunk oii . haha . erm , tta0 nak say ape lagi laa , huhu , t saia wt karangan lagi ttg cerite saia (ket0t) ny keyh J
Luv u all dear !

Thursday, 24 March 2011

sweet c0uple kaka Chocholate Puteh & abg Firdaus Jaafar :))



ini die my sweet sibiling kaka n abg eyratyra & fj (in relationship ta0) haha .. 
ok st0ry b0ut my kaka yg sgt cantk in cute ny , 0wg pggel tyra , sgt chumell kan , saia sgt jeles ngn kecantikan yg ade ngn my kaka ny , ase nk curik jerk ! haha ! dah laa cantek , mak aii tembam nye t0o saia tta0 nk cakap laa , mcm garlfield waa ckp sama lu  , pujaan sume jejaka di malaysia ta0 . tp dah jd milik kekal sama abg FJ :) 
knl ngn kaka sejak kechik , die my 1st kaka angkat cz dri kechik ibu saia jge kaka , hehe . 
kechik kechik kite0wg g skula same same , mkn same same , men same same, merajuk same same , sume nye same same ta0 . sng cite mase kechik kechik ape yg saia wt mesti ade kaka saia yg cute miut ny . n0w kaka dah besa , dah ade buah hati dah p0n , buah hati nye bername FIRDAUS JAAFAR . tg0k laa picca yg ade t0o , cumell sgt kan , mcm lam tajuk p0gem kat astr0 , SERASI BERSAME !!!! haha :)
ade st0ry laa sal kaka n abg ny cmne kaka leyh syg same abg , begitu juga cmne abg syg sama kaka p taakleyh agta0 , secret , haha , sape yg tawu st0ry d0wg sah k0wg abeskan k0tak tisu 1 d0zen , haha , n ape yg saia tawu ,  semalam saia dgr kaka ng0mel dalm keadaan yg sgt marah ! haha ! klu sape dgr , k0wg akn ckp , kaka saia ny bukn marah , tp membebel , n bebelan nye sgt chumell , kan kan . haha . 
sebab nya ?? sbb nya secret jgk , haha , 
k lah , h0pe kaka n abg 0wes eppy , kaka ingt ta0 , abg FJ kate kate 5 ta0n , s0 kite ttuunngguu !!!! hahha
luv u sayang !!
:))