Thursday, 24 March 2011

sweet c0uple kaka Chocholate Puteh & abg Firdaus Jaafar :))



ini die my sweet sibiling kaka n abg eyratyra & fj (in relationship ta0) haha .. 
ok st0ry b0ut my kaka yg sgt cantk in cute ny , 0wg pggel tyra , sgt chumell kan , saia sgt jeles ngn kecantikan yg ade ngn my kaka ny , ase nk curik jerk ! haha ! dah laa cantek , mak aii tembam nye t0o saia tta0 nk cakap laa , mcm garlfield waa ckp sama lu  , pujaan sume jejaka di malaysia ta0 . tp dah jd milik kekal sama abg FJ :) 
knl ngn kaka sejak kechik , die my 1st kaka angkat cz dri kechik ibu saia jge kaka , hehe . 
kechik kechik kite0wg g skula same same , mkn same same , men same same, merajuk same same , sume nye same same ta0 . sng cite mase kechik kechik ape yg saia wt mesti ade kaka saia yg cute miut ny . n0w kaka dah besa , dah ade buah hati dah p0n , buah hati nye bername FIRDAUS JAAFAR . tg0k laa picca yg ade t0o , cumell sgt kan , mcm lam tajuk p0gem kat astr0 , SERASI BERSAME !!!! haha :)
ade st0ry laa sal kaka n abg ny cmne kaka leyh syg same abg , begitu juga cmne abg syg sama kaka p taakleyh agta0 , secret , haha , sape yg tawu st0ry d0wg sah k0wg abeskan k0tak tisu 1 d0zen , haha , n ape yg saia tawu ,  semalam saia dgr kaka ng0mel dalm keadaan yg sgt marah ! haha ! klu sape dgr , k0wg akn ckp , kaka saia ny bukn marah , tp membebel , n bebelan nye sgt chumell , kan kan . haha . 
sebab nya ?? sbb nya secret jgk , haha , 
k lah , h0pe kaka n abg 0wes eppy , kaka ingt ta0 , abg FJ kate kate 5 ta0n , s0 kite ttuunngguu !!!! hahha
luv u sayang !!
:))

1 comment:

  1. hehe, macam knl aje picture d atas ? tenkiu syg... sweet aje... mudah2 an kami kekal hingga hujung nyawa && love u lah adeq :))

    ReplyDelete