Friday, 25 March 2011

.. lebiu Muhammad Yusuf ..

c0me , saia st0ry ttg si dia yg berjaya menambat hati saia . wahh . haha .
name dak kepeng ny Muhammad Yusuf bin Ahmad Muniran (jawa kan) . hehe . stay kt kg. sg. Leman at Sekinchan (saia kt tg.karang jerk) .. hehe . 
lau nk tawu dye ny kpeng ta0 , saia laa ckp , 0wg len yg teng0k tta0 laa kan , haa , sellu jht kat dye , p dye 0k jerk , cz sudah knl karenah saia yg pelik bin ajaib ny . haha . syg die w0o , tmbah lak die stdy kt Kelantan , wahh , mmg teramat amat lah rindu nye . huhu . 
cmne knl ekh ? ahah . cre nye melalui Myspace . lawak kan , time t0o femes ngn myspace , fb ke ape ke tak layan cz tak rety , pdhal mnde t0o dah femes dlu dah . hahaha . then knl laa lam myspace , tta0 lak dye ny 1 skull ngn saia . haha , (kpel lagi ngn dak sk0la) :P
mcg punye mcg then kpel , smpai laa skg , mcm mcm yg saia tawu ttg die , mcm t0o jgk die. yg best nye fmly saia dah knl die , siap syg kat die lagi ta0 . tmbh lak ibu saia , sllu sgt mcg us0p , bile saia tnye ibu t ibu jwb " eh , mane ade " .. haha lawak kan . huhu . 
pdhal da ta0 da ibu mcg ape ngn us0p . haha . die , pendiam tp tegas , sgt sgt peduli ttg life saia , stdy saia , kesihatan saia dan mcm mcm laah , (dah ade ciri ciri suami kan) :P . haha .
n mcm mcm ag yg saia ngn die kngsi bile kami bertemu 0w tak . syg kan die sgt sgt , die jgk dah ubh saia t0k jd yg lebih baek . alhmdulillah :))
apep0n b ,ayg syg kan b ta0 , lebiu b ketat ketat 

c die ketike click click :))

mcm mcm kan ragam die ketike click click ..
hehe :))

No comments:

Post a Comment