Wednesday, 18 May 2011

Karok Bersama Dia :)



ok ny video my dear ketika die sdg MENYUMBANG kan sebuag lagu .
sgt  sgt kelaka , t lau sesape tengok . tengok laa bile die ketawe nnty . sweet sgt .
iloveyoudamnmuchabby <3



pic ny pon aq suke gile .. aq eppy sgt sgt time ny .
tenz b cz wt ayg eppy bile b ade at cc ayg :)



aq ngh click click+aq juga click click pic abby . hehe
tengok laa yg atas t0o , betapa khusyuk nya die mnyanyi






pic ny aq paling suke . sgt manis senyuman kami berdua kan ..
yg paling wt aq sygkan die is gigi nya . sayang w0o ..
:)

ok kowg kowg just tengok jerkk picture picture d ats ny yerk .. sweet kan kami berdua .. syg die sesangat .. hehehe..

p/s ; abby , ayg suke sgt sgt time kite g karoke . sweet sgt , ayg dpt tgok gelagat abby . comeyyh. bile abby ketawe ia akn wt ayg mule hendak ketawe .. abby siyez laa cmne pon ayg ttp nk ketawe bile ayg tgok muke abby . ketawe windu ngn abby . ssh ayg nk lupekan sume kenangan kite time kite sesame b . jgn mudah lupa ayg yerk ., sentiasa laa ade ayg lam hati abby , ayg syg abby , bkn ayg jerk p family ayg jgk syg kan abby . 


iloveyou+imissyou+ineedyou+itrustyoudamnmuch dear MUHAMMAD YUSUF

Dolan-dolan Bersama Si Dia.

mcm DAH LAME bebeno aq tak update blog aq ny . ASE mcm bersawang sudah ini blog kan. padahal tak besawang mne pon jahh oii ..

ok laa , act aq ngh bosan+sdg menahan sakit pew0t yg teramat sgt kowg taw . aq tta0 nk update ttg ape lam blog ny , ni laa aq, owg ade blog , aq pon sebok bebeno nk ade blog , bila dah ade blog HARAM tta0 nk wt ape lan bl0g ny . huh ! p tape , sekurang2nya aq belaja cmne nk men blog blog ny kan . huhu . ok laa , aq nk cite sal smlm , AQ KUA JENJALAN DENGAN MUHAMMAD YUSUF !!!
hahaha . pdhal itu perkara biasa jerk bg kiteowg, saje nk hebohkan. haha . semalam aq jenjalan ngn HUSBAND aq .. g klang .. act tade wtpe pon art klang t0o saje jerk g sane .. ade scret nape kiteowg g klang .  abby aq dtg umah tepat jam 8.30 yg aq lak bawu abes mngemas umah . bising gak laa abby aq wlwpon die tak tunjuk cz die dah pesan siap b4 die sampai p aq lak yg tak siap siap ag gare mngemas umah punya pasal . aq pon cepat cepat laa mngemas n bersiap .. kiteowg gerak k0l 9 k0wt, huhu . nek moto . sakit pinggang aq p tape aq suke cz windu gile an moto die . yelaa , b4 ny abg die yg pkai n kiteowg kua nek kete jerk . huhu . s0o dah dpt nek moto hilang laa sikit windu aq kat moto die t0o .. hehe .. ok ok sambung cerite , kiteowg ade keje art klang , keje ape takleyh agtao laa.. pastu lam kol 12 lebeh cmt0o k0wt kite0wg gerak balek kuala selangor . abby ajk men bowling.. huhu ..

cite lak sal bowling kan . upenye aq ny dah ketinggalan kowt wlwpon dah lame dok teperok lam umah , malu jerk aq art abby aq , yelaa , die leyh tawu ade bowling bagai , yg aq ny lak tawu ade wayang jerkk .. tunduk muke malu laa jwb nya .. kat kuala selangor sudah ada wayang, bowling, karoke, snooker n uptown kuala.. yg upt0wn kuala t0o yg tak leyh tahan dowh .. hahaha .. maju sudah KUALA SELANGOR . tak payah sebok sebok nk g KL lagi cz sume hiburan sudah ade kat KUALA SELANGOR . p just hiburan jelaa , t0k shooping shooping ny aq belom nmpak ag ade yg maju at kuala selangor ny . huhu .. best sesangat dpt kua an die , mcm mcm ragam aq ngn die , ade mo0d eppy, ade mood majok, ade mo0d diam, n bermcm mcm m0od laa yg ade .. p aq laa yg kuat maj0k pai abby tak tau nk layan aq cmne ag .. erm bese laa aq kan kuat merengek , KATENYE  LAA .. 

kiteowg men bowling pastu g karoke .. men bowling an abby , aq mmg klh , b4 men aq akn ckp . " haha , lau b men an ayg gerenty klh nye cz ayg dh pandai men n bola tak pnh masuk longkang lagi " . kata aq laa ... abby aq senyum n ate elleyh yelaa t0o . hehe . last last men aq gak klh cz abby aq lau bab bowling mmg die laa juara . bkn juara cm yg men bowling betol betol t0o yerk . p kira die mmg pandai gak laa men bowling , owes dpt strike. aq lak .. bola nye jatoh cikit cikit , paling terok bola masuk longkang . haha . sian aq .. abes men bowling aq n abby g karoke , myb abby 1st timr k0wt mas0k kar0ke cz die ate s0we die sdp sgt t0o tak nak berkaroke . haha . bab t0o die klh an aq . hehe ., act leyh tahan laa s0we die berbanding s0we aq .. hehe .. best , eppy sgt dpt tengok gelagat die .. ase mcm tak nak lepas kan die balek pon ade . aq tenang sesangat bile aq dlm dakapan die . nyaman sgt bile die ci0m dahi aq n nasihat aq . p aq tak ikot sgt cz aq degil . hehe .. ase mcm nk lelame ade d samping die . p tape , aq bhagia die ade t0k aq , n aq bahagia cz die sentiasa berusehe t0k wt hubungn kite0wg owes eppy n kkl . 


p/s ; dear, tenz 4 everything syg , tenz cz tak jemu jemu layan karenah ayg, n tenz cz owes wt ayg eppy , ayg syg abby sgt sgt , ayg h0pe kite kkl pai bile bile . sumpah ayg tak sgg0p kehilangan abby , ayg h0pe abby ta tensi0n tensi0n ag . ayg syg kan abby . 

Friday, 6 May 2011

malam PERTAMA di ALAM KUBUR !

kawan kawan . haha . aq muncul balek t0k wt entry yg bertajuk tRagedi ALAM kubur !! dgar tajuk mesti kowg takut an cz itu yg akan kite tempuhi bile kite mati kelak . act aq sendiri tta0 bile aq mnt mmbace bab bab ny, pdhal aq la manusia pling pmlas nk cri ilmu ttg agame nyh . sumpah n jujur  aq ckp at kowg , aq bkn owg yg nk n hingin tawu sal sal dunia kekal kite n ttg alam alam kubur ny. p sejak aq dpt dorongn dri muhammad yusuf , kaka siti subadi n family aq sendiri . aq tegerak hati t0k mmbace n share ttg ape yg aq bce ny t0k k0wg . tenkiu t0k syg syg aq yg tak jemu jemu nasihat n ubh aq smpai aq mule mnt t0k  tahu ttg dunia kekal kite (act bl0m 100% berubah ag, ngh cube pelan pelan).

ok laa . now aq mule share ape yg aq bce keyh . Allah swt berfirman,
" setiap jiwa pasti akan merasakan kematian. dan kami timpahkan fitnah bagimu berupa keburukan dan kebaikan. kepada Kami-lah kalian di kembalikan." (al-anbiya' ; 35)

demi allah, kalian akan mati. itu adalah kepastian yg x ada keraguan lagi di dalam nya. kematian adlah khabar yg amat amat kita perlu percaya yg tidak dinodai syak wasangka sedikitpun ttg nya. myb pembahasan ini bkn prkara yg baru t0k kowg sume. ini adalah risalah rabbaniyah yg akn mnyandarkanmu ttg hakikat dunia yg fana. aq tak nk menakutnkaut kan k0wg sume tp ini adalah realiti hidup yg masuk akal, meskipun byk org berpaling darinya. aq belum pnh mliht ssuatu yg lbih psti dr kmatian. semua yg mnjadi angan-angan akn musnah. Demi allah, kowg semua umat umat yg ade lam bumi ini akan mati . is pasti dtg dan x ada tmpat lari daarinya. ia pasti dtg, x ada yg boleh mencegah nya, ia dtg ngn secare tibe tibe. ia tak pnh mngetuk pintu umah kamu, xpernah mnx izin kpd kowg semua terlebih dhlu. ia sentiasa dkt ngn setiap owg. adalah jnji yg diberikan pd kamu dan setiap orang. semua manusia akn merasakan lengkingan maot yg akn mmbuat warna jari kowg semua pucat dgn tibe tibe.

wahai pemilik kematian, mengapakah kau turukan jiwamu mencari kesenangan yg fana ? maut akn merobek baju dan memisahkan kamuu dari kesenagan yg kamu perolehi itu. mengapa kau hancurkan badanmu utk meraih ksenangan yg sedikit? Allah berfirman :
" katakanlah, ' lari itu sekali kali tidaklah berguna bagimu, jika kamu melarikan diri dari kematian / pembunuhan, dan jika (kamu terhindar dr kematian) kamu tidak juga akan mngecap kesenangn kecuali SEBENTAR shaja'." (al-ahzab ; 16)

adakah kamu mmepunyai ubat pena-ngkal maut? adakah k0wg semua memiliki tmpat berlari darinya? atau dia akn berpaling menghindarimu? adakah kowg tidak tahu, bhawa kematian tidak mngenal kecil / dewesa, yg kaya / miskin, yg kuat / yg lemah. ia juga tidak  tahu yg mana yg mulia mahupun yg hina. berapa byk org yg mulia dihinakan oleh kematian. di atas kpalanya ada bendera yg di sembunyikan.
Allah berfirman :
" dan belanjakanlah sebagian dr apa yg telah Kami berikan kpdmu sbelum dtg nya kematian kpd sesiapa salah seorang drpd kamu; lalu ia berkata, ' Ya Tuhanku, mngapa Engkau tidak menangguh kan (kematian) ku sampai waktu yg dekat, yg mnyebabkan aku dpt bersedekah dan aku termasuk dr golongan orang orang yg soleh ?
Dan Allah sekali kali tidak akn menangguhkan (kematian) seseorang apabial dtg waktu kematian nya. dan allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan." (al-munafiqun ; 10-11)

Engkau tidak kekal hidup di dunia ini / adakah engkau yakin bahawa diri k0wg semua akn kkal hidup di dalamnya ? adakah engkau tahu, tiap hari ada orang mati diusung, entah kerabat / teman kowg sendiri. kenapa mereka yg telah mati tidak pernah kembali lagi ?

sungguh menakjubkan seorang yg menggangap bumi tmpt tinggalnya, dan berusaha meraih puncaknya. cukuplah seseorang diingatkan dgn dekatnya kematian. yang akan mnjadikan tanak sbagai teman pendampingnya.

wahai pemilik kematian, Allah swt tlh mntakdirkan kematian dgn ketetapan yg tidak akn pernah berubah. Lalu adakah kamu dpt mencegahnya ? kita mgkin mencuba minum ubat utk mnyembuhkan sesuatu pnyakit. namun apakah ubt yg mnyembuhkan kematian? doktor akn dtg merawat kita kalau kita sakit namun adakah doktor dpt mnundakan dtgnya keputusan akn kematian kita ?? nafas kita terbatas, seluruh gerakan kita menuju titik fana. klu keputusan Allah adlah pkra yg ttap. bgaimana mungkin seseorang dpt berlari dan menghinda darinya ? sesiapa pun yg mencuba utk mncegah kematian dan menolak takdir, nescaya ushanya akn sia sia.

Allah swt berfirman :
"(demikianlah keadaan org org kafir itu), hingga apabila dtg kematian kpd seseorang dri mereka dia berkata ' Ya Tuhanku kembalikan lah aku ke (dunia), agar aku berbuat amal yg soleh yg tlh aku tinggalkn. sekali kali tidak. sesungguhnya itu adalh prkataan yg diucapkn sahaja. dan di hdapan mereka ada dinding sampai hari mereka di bangkitkn'." (al-mukminin : 99-100

wahai pemilik kematian, inilah dunia. seluruh kenikmatannya akn terampas, seluruh angan angannya hanyalah bualan dan semua harta yg ada di dalamnya akn diwarisi. semuanya terampas. semua yg hilang akn kembali . tetapiyg hilang kerana mati takkan pernah sesekali akn kembali lagi. mengapa kita tak sedarkan diri, menganggap seolah olah kematian boleh dialihkan ke orang lain yg mnjadi tameng kita?


mari kita amati hal ghaib yg menakutkan ini. mari ubati kerasnya hati kita. beriman lah kpd hati kiamat. sebelum kedatangannya. berpayah payah lah sebelum terlambat. Rasulullah saw tlh memperingatkan kita, Dari Abu Hurairah, ia berkata, Rasulullah saw bersabda : 
" banyaklah mengingati perosak kenikmatan , iaitu kematian"


oklaa kengkawan . selesai sudah tajuk besar aq hari ini . nnty aq smbung pada tajuk yg kedua pulak yerk . rajen rajen laa masuk blog n bace entry aq ny supaya kita dpt juga menimba ilmu t0k persediaan kita bila kita sudah tiada di muka bumi Allah swt ny . trimas pada mereka yg sudi bace entry aq ny sampai abes. harap harap dapt laa kamu menimba ilmu sedikit dripada terus mmbuang mase tak tentu hala . sekurg2nya lau kita mmbace + ttg dunia kkal kita lak an , insyaalah kita dpt pahala dan ilmu dri ape yg kita bace . kan ?? jngn muram muram keyh . sentiasa eppy selalu yerk :)
i Love u sayang sayang KU !! :)

Alam Kubur!

Assalamualaikum KAWAN KAWAN sume :)
ok laa . act aq ngh b0san yg teramat sgt . leyh d katakan tahap gaban laa bosan nye an . hehe . ok semalam aq ade wt entry sal ( tentang sepuluh ) kan ?? ok . dunia dunia juga . yg t0o aq akn smbong pelan pelan . now aq nk st0ry sal tajuk aq hari yg myb amt b0san t0k 0wg 0wg yg bkn kaki bl0g. apatah lagi nk mmbace bl0g kan. haha. k aq nk st0ry sal tajuk aq awini ngn byk tjuk kecil n kisah kisah yg ade lam tajuk tesebut .

1st tajuk aq : Malam Pertama di Alam KUBUR !! 
(seram an tajuk nye. aq akn share story ny jpg an kowg)

2nd tajuk lak : Tragedi alam KUBUR !!
k , tajuk yg n0.2 ny ade byk tajuk kecil . st0ry yg aq nk share dari tajuk kecil aq ny ialah :

* Terapi keras nya Hati
* Ziarahi KUBUR !
*  BErbincang dgn kubur
* takut AZAB kubur
* Dasyatnya kubur !
* Agar selamat dari Azab KUBUR !
* Tanya jawab seputar AZAB kubur !
* Apakah nafs (jiwa) sama dgn ruh / keduanya berbeza ?
* Apakah ruh akan mati ?
* Apakah azab kubur bersifat tetap / sementara ?
* Sebelum dtg nya kiamat, dimanakah ruh berada ?
* Apakah mayat tahu kalau ia diziarahi org yg masih hidup dan mngerti salam yg di ucpkan kpdnya ?
* Apakah pertanyaan di kubur hanya khusus bg umat islam / tidak ?
* Siapakah yg terbebas dri pertanyaan kubur ?
* Seruan sebelum Ajal Datang .

ok kengkawan t0o sume tajuk yg akan aq share an kowg sume t0k kita tahu dan hayati tajuk tajuk yg akan aq st0ry at kowg . harap harap sesiapa yg mmbace entry aq ny , tak akan jemu t0k mmbace n k0rek ag ape yg aq share t0k k0wg sume . aq buat entry ny bkn t0k aq jerk p utk k0wg2 jga . 

Salam SAYANG dari AZmiRa ! :)

Thursday, 5 May 2011

^Sepuluh perkara^ Day one: 10 Things about you


ny RAGAM  cik NUR AZMIRA mase techik2 techik dulu

NAME saya : ok pcaye / tak , dulu ibu nk letak an name aq yg pelik pelik . act pnjang aow name aq dulu . p t0o b4 nk mndftar t0k dpt kn surt branak laa . haha . last last an doktor yg smbut aq t0o yg bg name t0k aq . d0kt t0o combain kan name ayh aq yg mule nye AZ jgk then aq pon dpt laa AZ t0o . pstu d combain kan lak nme ibu yg mule pd huruf M dpt lak AZM then yg lain ibu ayh aq yg cri sndiri , dpt laa name NUR AZMIRA AZHAR . btape pening tok mncri name bby yg sesuai kan . haha . n sampai skg aq still trtnye tnye aape laa nme aq yg pnjg t0o cz dri dulu sampai skg ibu tak penah nk share at aq . sobbsob . Sedeyh t0ol.

AGE saya : agk adk kowg bape ?? teka teka laa . huhu . pada tarikh 300411 sudah masok sembilan belas ta0n enam hari . hahaaha . tua kah ?? mudah kah ?? huhu . act tade sape yg clebrate beday aq tmasuk parents aq sndiri n suami aq juga . huhu . sedeyh sungguh ! p dowg tak lupe wish beday aq . n tenz t0o u all yg wish my beday samada lam fb n lam fon aq . huhu .

ADEK ADEK : kowg sume rase an aq ny ade adeq berade tak ?? haha . ok story sal adeq adeq an , act ade n lau ikotkan aq adeq sowg adeq ppoan yg bernama Nur Aishah Binti Azhar yg lau diikotkan sudah pon berusia 13/14 taon cmtu laa . p syg sgt sgt . aq tak dpt n tak pernah hidup an adeq aq sendiri cz telah meninggal akibat kelemasan n songsang ketika hendak melahirkan adeq aq . time t0o aq still kechik ag . aq salah kan dokt yg tak bertanggungjawab t0o , ng0k ! dah tau ibu aq ngh tahan sakit leyh lak dokt t0o bwk ibu aq bersiar-siar cz tade bilek besalin. lau aq jd dokt aq lebih utamakan kselamtan ibu n bby t0o dari dok pike kan sal bilek bersalin t0o !! lau tak aq dah ade kawan tok tuka bju sesame , kua jenjalan sesame, gaduh sesame :'( .. p aq tawu ape yg jd pasti ade hikmah nya . ALLAH lebih syg kan adeq aq . erm now aq laa ank sulong , ank tgh, n ank last pada owg tua aq . sng cite nye aq ANAK TUNGGAL tok ibu ayah aq . :)

DALAM HATI ADE DIE : DLM HATI AQ ADE SAPE ???? semestinye laa ALLAH swt, IBU AYH, dan juga C dia !!! hehe . sape laa die t0o kan . k0wg tawu dah kan . hehe . aq syg mereka mereka yg ade lam hati aq sampai laa skg ny :) luv u syg's :))

JARANG DPT GURL FRENZ : tta0 laa sal ape . myb mmg perangai dri kecik kowt . mmg payah gile dpt GURL FRENZ ny . lau ade pon 2 3 kerat je . tah laa . aq lebih minat berkawan an b0y frenz . dowg laa wt aq ketawe , nanges n swaktu dgn nye laa . huhu . aq lebih mnt berkawan an BOY BOY dri GURL GURL ny . bg aq gurl ny ssh gile nk mmhami wlwpon same jantina . huh ! n gurl ny pling kuat mengutuk n mnjadi talan due muka . haa . tht y aq tak bapa suke kawan an gurl .. ade je point nk cri salah n jaja aib owg sane sni . aish !!!

TABIAT b4 TIDOW : aq suke gile un9 sampai 3 4 pagi . aq bkk ape lam tenet ny p0n tta0 . aishh . un9 fb , bkn ade ape p0n . s0o aq g0bek g0bek je ape yg ade lan tenet ny . haha . n aq suka gayut b4 tidow n layan lagu jiwang smbel nk melelapkan mate . haha . 

MAKAN : MKN ?? sume aq bedal. p aq pling suke mkn masakan ibu laa terutamanya . cz hanye ibu saja tawu cmne selere aq . lau ibu aq masak telor masak lemak cili api, udang/sotong masak merah , syur cmpor . perrghh !!! aq laa owg ptame yg dduk at meja mkn t0o . betape kepengen nye nk makan masakan ibu yg mmg sdp t0o an . !! huh ! mmg ibu saja laa yg tawu selere aq . huhu n + aq suke gile mkn kepak n bontot ayam madu !!! YA ALLAH !! nikmat nye kowg akn tawu laa lau kowg dah mkn . giler sedap waa ckp lu !!! hahaha 

PE'EL SAYA : periang an sape saja yg memahami pe'el aq . kuat gile nanges tanpe sbb. tgok iklan pon leyh nanges beb !!! iklan sdeyh , nanges laa kan . haha . aq ade sume . GANAS, JAHAT, BAIK, SOPAN SANTUN, BAIK BUDI BAHASE kpd yg ckp baik an aq jerk.  n sewaktu dgn nye laa . n aq akn wt ikot keadaan means lau aq dtg umah owg aq cmne , kua aq cmne , an tesayang aq cmne, n bla bla laa . hehe

KESUKAAN SAYA : moto+kete . sbb aq leyh racing racing . haha . aq pntang tgok owg laju sikit dri aq , mzty aq nk lagi laju dri dieorg . haha . pelik ark ?? cara dress up ; aq suke tgok gaue gye owg, mule mule tudung, then bju , then beg pesyen baru n lame. then akn dtg aq akn try tok pakai selendang lak .. hahaha . n aq mmg suke gile teperap lam bilek . padahal tak wt pape pon , melengko je smpai kne bebel an ibu ayh aq . padan muke aku !!! 

IMPIAN SAYA : nk jd cm ayah aq . seorg tentera drt malaysia . p bkn prebet but pegawai dlm ape jua bidang yg ade lam tentera . itu yg aq impikan dri dulu sampai skg . n act impian aq , aq share an muhammad yusUf . kami ade minat same cam ayh aq . haha . so0 same same nk kejar impian masing masing !! doakan kejayaan KAMI yerk !!

SELESAI sudah t0k day ONE !! haha . act byk ag d0wh . p aq pike dah cuk0p sepuluh an .??? cuk0p cuk0p laa t0o yerk . lau bace nk k0men k0men jgk . silakan laa . di alu alu kan . n terimas pada sesiapa yg mmbace entry aq yg tak seberapa ny . hahaha . 

i l0ve u syg syg sume !!!

tentang SEPULUH :)

olla olla olla kamu kamu semua . hehe . assalamualikum kawan kawan . sehat ark ?? gile lame tak update blog ny . aduii . sian blog aq sunyi sepi saja . haha . act tta0 nk update ape kat  blog ny . bese laa . owg bawu blja cmne nk bikin blog yg boleh memuaskan hati semua yg meminati blog . ok laa .. act an aq ny suke sgt mghabiskan mase an mmbace blog owg . blog sndiri pon tak terupdate p sebok bace blog owg.  haha . bkn ape . suke tgok care2 yg best best tok update blog kite nnty . then leyh share share an blog owg len ye dak?? huhu . k aq ter'masuk' blog Kucing Merah Jambu , die kaka angkat kite yg kite syg . ade lak entry bout ten . then aq pon mnyebok laa mmbace ngn khusyuk n0o . haha . tgok cm best . p tak amek ag laa takot kaka marah . haha . then bawu tadi mnx izin at kaka nk share bout ten yg kaka aq wt t0o . dah dpt green light aq on tew0s laa blog aq . at least tade laa kosong sgt tiap tiap kli nk wt entry cz pnt d0k memike tta0 nk wt entry sal ape . owg nye entry laa jd mnge . haha . maaf kaka 

s0o, the ten things yg aq nk senaraikan lam blog2 aq ny adlh :

10 things about you ; DAY ONE
 
10 things you love ; DAY TWO 
 
10 things you hate ; DAY THREE
 
10 things you want to say to one person ; DAY FOUR
 
10 wishes ; DAY FIVE 
 
10 items you can't live without ; DAY SIX
 
10 important people ; DAY SEVEN
 
10 of your favourite songs ; DAY EIGHT
 
10 ways to win your heart ; DAY NINE
 
10 final words ; DAY TEN

haaa .. byk kan ?? act sepuluh je pon . p bile aq dah mule update t 1 tajuk t0o SEPULUH huraian yg aq kne wt . pnt w0o !! p act best . tade laa kosong blog aq ny an . hahaha . t0o kaka Kucing Merah Jambu tenz bg idea ny dri blog kaka sndiri . sllu sllu wt yg mnarik at bl0g kaka aow . sng cikit nk tmbh idea lam pale otak saya yg connection nya agk slow nyh .

keyh laa , nk tggu jam dinding tepat kol 12 cz tak sabar nk wt entry t0k day one nnty . wt awl awl sok tak sebok dah nk wt .. huhu .. saya SAYANG kamu sume !!