Wednesday, 18 May 2011

Dolan-dolan Bersama Si Dia.

mcm DAH LAME bebeno aq tak update blog aq ny . ASE mcm bersawang sudah ini blog kan. padahal tak besawang mne pon jahh oii ..

ok laa , act aq ngh bosan+sdg menahan sakit pew0t yg teramat sgt kowg taw . aq tta0 nk update ttg ape lam blog ny , ni laa aq, owg ade blog , aq pon sebok bebeno nk ade blog , bila dah ade blog HARAM tta0 nk wt ape lan bl0g ny . huh ! p tape , sekurang2nya aq belaja cmne nk men blog blog ny kan . huhu . ok laa , aq nk cite sal smlm , AQ KUA JENJALAN DENGAN MUHAMMAD YUSUF !!!
hahaha . pdhal itu perkara biasa jerk bg kiteowg, saje nk hebohkan. haha . semalam aq jenjalan ngn HUSBAND aq .. g klang .. act tade wtpe pon art klang t0o saje jerk g sane .. ade scret nape kiteowg g klang .  abby aq dtg umah tepat jam 8.30 yg aq lak bawu abes mngemas umah . bising gak laa abby aq wlwpon die tak tunjuk cz die dah pesan siap b4 die sampai p aq lak yg tak siap siap ag gare mngemas umah punya pasal . aq pon cepat cepat laa mngemas n bersiap .. kiteowg gerak k0l 9 k0wt, huhu . nek moto . sakit pinggang aq p tape aq suke cz windu gile an moto die . yelaa , b4 ny abg die yg pkai n kiteowg kua nek kete jerk . huhu . s0o dah dpt nek moto hilang laa sikit windu aq kat moto die t0o .. hehe .. ok ok sambung cerite , kiteowg ade keje art klang , keje ape takleyh agtao laa.. pastu lam kol 12 lebeh cmt0o k0wt kite0wg gerak balek kuala selangor . abby ajk men bowling.. huhu ..

cite lak sal bowling kan . upenye aq ny dah ketinggalan kowt wlwpon dah lame dok teperok lam umah , malu jerk aq art abby aq , yelaa , die leyh tawu ade bowling bagai , yg aq ny lak tawu ade wayang jerkk .. tunduk muke malu laa jwb nya .. kat kuala selangor sudah ada wayang, bowling, karoke, snooker n uptown kuala.. yg upt0wn kuala t0o yg tak leyh tahan dowh .. hahaha .. maju sudah KUALA SELANGOR . tak payah sebok sebok nk g KL lagi cz sume hiburan sudah ade kat KUALA SELANGOR . p just hiburan jelaa , t0k shooping shooping ny aq belom nmpak ag ade yg maju at kuala selangor ny . huhu .. best sesangat dpt kua an die , mcm mcm ragam aq ngn die , ade mo0d eppy, ade mood majok, ade mo0d diam, n bermcm mcm m0od laa yg ade .. p aq laa yg kuat maj0k pai abby tak tau nk layan aq cmne ag .. erm bese laa aq kan kuat merengek , KATENYE  LAA .. 

kiteowg men bowling pastu g karoke .. men bowling an abby , aq mmg klh , b4 men aq akn ckp . " haha , lau b men an ayg gerenty klh nye cz ayg dh pandai men n bola tak pnh masuk longkang lagi " . kata aq laa ... abby aq senyum n ate elleyh yelaa t0o . hehe . last last men aq gak klh cz abby aq lau bab bowling mmg die laa juara . bkn juara cm yg men bowling betol betol t0o yerk . p kira die mmg pandai gak laa men bowling , owes dpt strike. aq lak .. bola nye jatoh cikit cikit , paling terok bola masuk longkang . haha . sian aq .. abes men bowling aq n abby g karoke , myb abby 1st timr k0wt mas0k kar0ke cz die ate s0we die sdp sgt t0o tak nak berkaroke . haha . bab t0o die klh an aq . hehe ., act leyh tahan laa s0we die berbanding s0we aq .. hehe .. best , eppy sgt dpt tengok gelagat die .. ase mcm tak nak lepas kan die balek pon ade . aq tenang sesangat bile aq dlm dakapan die . nyaman sgt bile die ci0m dahi aq n nasihat aq . p aq tak ikot sgt cz aq degil . hehe .. ase mcm nk lelame ade d samping die . p tape , aq bhagia die ade t0k aq , n aq bahagia cz die sentiasa berusehe t0k wt hubungn kite0wg owes eppy n kkl . 


p/s ; dear, tenz 4 everything syg , tenz cz tak jemu jemu layan karenah ayg, n tenz cz owes wt ayg eppy , ayg syg abby sgt sgt , ayg h0pe kite kkl pai bile bile . sumpah ayg tak sgg0p kehilangan abby , ayg h0pe abby ta tensi0n tensi0n ag . ayg syg kan abby . 

No comments:

Post a Comment